Werkwijze

Zo werkt Heton VvE

Één vaste vastgoedmanager

En ook nog eens uit uw regio

De vastgoedmanager is bij alle vergaderingen aanwezig, onderhoudt de contacten met het bestuur en is van alles goed op de hoogte. Hij weet wat er in het complex of gebouw speelt, maar is ook bekend met de situatie daarbuiten. Dat komt omdat uw vastgoedmanager zelf in de regio woont en bekend is met de situatie en ontwikkelingen in uw gemeente. Die lokale betrokkenheid vinden wij bij Heton VvE een belangrijke voorwaarde om goed samen te kunnen werken. Op die manier bouw je in onze ogen pas echt een prettige relatie op.

De vastgoedmanager van uw VvE staat er natuurlijk nooit alleen voor. Hij kan altijd terug vallen op ons team en krijgt als dat nodig is hulp van onze bouwkundigen.

Groot in betrokkenheid

Ons team is hecht. De sfeer is familiair. We vinden het belangrijk dat u dat ook merkt en terugziet in onze samenwerking. Bij Heton VvE moeten we het niet hebben van het aantal vestigingen of het aantal medewerkers. We staan liever bekend om onze persoonlijke en informele aanpak.

Focus op VvE beheer

Het beheren van VvE’s is ons absolute en enige specialisme. VvE beheer en alles wat daarbij komt kijken, daar gaat onze volle aandacht naar uit. Wij zijn geen klein onderdeel van een groter geheel. We zijn een zelfstandige sterke partij die persoonlijk betrokken is bij uw VvE.

Kritische blik

Natuurlijk neemt uw VvE uiteindelijk zelf de beslissingen. Maar we zullen vanuit onze kennis en ervaring altijd kritisch meekijken en, gevraagd en ongevraagd, onze mening geven. Zeker als we daarmee voor uw VvE kosten kunnen besparen.

Professioneel

Betrokken

Uit de regio

Heton werkt samen met